Het onderhoud van de tuin

Tuinieren als tijdverdrijf is natuurlijk een geweldig leuke en gezonde bezigheid. Er zijn echter in vrijwel elke tuin klussen en werkzaamheden die beter door een vakman kunnen worden uitgevoerd. Snoeien van bomen en heesters, borderplanten en potplanten, moet wél goed gebeuren wil men het volgend jaar ook weer bloei in de tuin hebben. Kortom, om van een tuin jaar in, jaar uit plezier te hebben moet men zorgen dat deze goed wordt onderhouden.

Voor particulier of bedrijf, van een enkele keer of tot jaarlijkse onderhoudscontracten, uiteraard voor een kleine tuin maar ook voor grote percelen, bij Bleker Gardens kunt u terecht voor alle soorten onderhoud die met de tuin te maken hebben.

Onderhoud is niet alleen nodig om de bomen en planten, het gazon en de vijver gezond te houden, een nette verzorgde tuin is het visitekaartje van uw huis of bedrijf.

Bleker Gardens

Wilt u in Den Bosch of omgeving een mooie, functionele tuin laten aanleggen? Dan is er maar één logische keuze: schakel onze vakmannen in en geniet van de tuin van uw dromen. Maak vandaag nog een afspraak of bel ons voor advies.